Gå til hovedlaget.

Inderøy ski og skiskyting:

TELENOR-KARUSELLEN 2016

Minner
om karusellrenn på Petter Northug stadion denne uka. Tirsdag 2.2.16 er det
nullrenn og torsdag 4.2.16 er det skicross. Påmelding fra kl 1730. 

Inderøy idrettslag arrangerer skirenn i vinter for barn og voksne i alle aldre på Petter Northug stadion. Hovedmålsettingen med karusellrennene er at flest mulig barn, ungdommer og voksne er i aktivitet og har det moro på ski.  

Praktisk informasjon kan lastes ned her.

Rennene arrangeres etter følgende oppsett: 
Torsdag 2.2.16: "Nullrenn" – Valgfri stilart
Torsdag 4.2.16: Skicross - Friteknikk
Torsdag 11.2.16: Klubbmesterskap – Klassisk
Torsdag 18.2.16: Lysløyperenn – Friteknikk

Hvis snøen holder seg vil vi arrangere en sprint etter vinterferien.

NB! Endringer kan skje på kort varsel ved vanskelige snøforhold eller steng kulde. Informasjon vil bli lagt ut på Inderoyil.no eller Inderøy IL ski/skiskyting på facebook.

Påmelding fra kl 1730 i klubbhuset på stadion. Startkontigenten er kr 150 og dekker alle fire renn. 
Ved påmelding vil alle som deltar i Telenorkarusellen få en deltagerpremie fra Telenor. For voksne som kun skal være med på "nullrenn" er startkontingenten kr. 50. Startkontigenten dekker premier og arrangementskostnader. Eventuelt overskudd går til drift av skigruppa..

Start for alle renn er fra kl 1800. 

"Nullrenn"
Her er det ikke om å gå fortest, men å gå to runder på mest mulig lik tid. Øvelsen er bl.a kjent fra "Mesternes mester" Start mellom 1800 og 1900. Tid blir notert ved start, etter 1. runde og ved målpassering på 2. runde. Barn under skolealder går runder a 300 meter, 7-10 år går runder a 1 km, 11-12 år runder a 2 km og de over 13 år går runder a 3 km. Voksne oppfordres til å delta. Her kan barn, foreldre og besteforeldre "konkurrere" mot hverandre. 

Øvrige renn
Alle som ikke skal gå på tid får utdelt startnummer ved påmelding. Alle skal melde seg på for hvert renn. For alle løpere uten tidtaking avvikles løpene mellom kl. 18.00 og 18.30 og deltagerne starter etter hvert som man har fått startnummer. For løpere med tidtaking vil startnummer og brikker bli delt ut ved opprop ved klubbhuset kl 1825. Første startende er kl 1845. 

De som er 6 år og yngre går så mange runder (a 300 m) som de vil. 7-10 år går 1 km, 11-12 år går 2 km, 13-14 går 3 km mens de som er eldre går 5 og 10 km (voksne kan også gå kortere – det viktigste er å delta). Fra 7 år og oppover vil det bli tatt tid på de som ønsker det.  Det er ingen rangering på tid på de yngste årsklassene (7-10år).  

Den 18.2.16 er det også et kretsrenn på Petter Northug stadion. Karusellrennet arrangeres like i forkant av kretsrennet. Løpere fra 11 år og oppover kan hvis ønskelig gå kretsrennet og få det tellende som karusellrenn.

Premieutdeling vil bli avholdt på Malihaugen når skisesongen er over.

Skigruppa er heldige å ha mange foreldre som er med på å dra lasset. Vedlagt følger oversikt over arbeidsoppgaver. Et viktig formål med organiseringa, er å få til en rask og smidig avvikling av karusell¬rennene, særlig med tanke på de yngste. 

Abeidet med arrangementet er fordelt på ulike arbeidsgrupper, der en person er utpekt som leder/ansvarlig for gruppa.