Gå til hovedlaget.

Inderøy ski og skiskyting:

Flott ski og skiskytterhelg for Inderøy

Takk til alle som bidro til et flott skiskytter-KM i helga! Det ble gjort en stor dugnadsinnsats og arrangementet ble gjennomført helt prikkfritt. (bilde fra standplass) Mye skryt å få fra hyggelige skiskytterfolk som kom til anlegget vårt. Bra innsats av alle våre løpere også. Inderøy tok hele 7 medaljer! Sølv og bronse til både Ludvik (G14), Torstein (G13) og Trude (J13) og sølv til Nicolai (M17). Gratulerer!

 

I Midt- Norsk langrenn i Surnadal deltok 8 Inderøyløpere (bilde). Beste plassering fikk Lars Bragstad Rannem med sølv i friteknikk på søndag i G13. Gratulerer ! Deltakerne på bilde er (fra høyre): Lars Brakstad Rannem (G 13), Rina Bøe Skutberg ( J 14), Maren Kjølstad Røflo (J 14), Anna Sofie Øksnes Jørstad ( J 16), Kari Elise Øksnes Jørstad (J 14) og Louise Ronglan (J 14, Ronglan IL ). Vilde Austad (J 16)var ikke med på bildet.

Så vil vi også gratulere inderøyning Anniken Jørgensen med stafettsølv for Varden Meråker på stafetten i ski- NM.

Startlister lagt ut for søndag

Nye startlister for søndag er lagt ut. Endring på starttid
for klasser fra og med J16 er utsatt med 5 min.


Innskytingslister Søndag

Innskytingslister søndag.

Løypekart KM skiskyting

Løypekart KM skiskyting 30-31. januar 2016


Last ned løypekart (PDF):

Live resultater

Live resultat-feed.

Velkommen til KM

(29.01.16)

Skigruppa i Inderøy IL gjorde en stor innsats i går kveld
med å kjøre ut snø og løypene er nå klare til KM. Det meldte ekstremværet «Tor»
gjør det krevende for oss, men vi gjør alt vi kan for å få til et bra KM for de
som kommer til Petter Northug skistadion i helga.

Statusrapport 21.00 fredag 29. januar

Været har ikke vært på vår side. Vi har brukt store resurser på å kjøre ut snø og preparere løypene. Vi kan ikke garantere at løypene er fri for stein. 


Vi gjør vårt ytterste for å få til forhold. I kveld er det fine forhold med kunstsnø på stadion og utkjørt natur snø utover løypene.
Hvis ikke stormen Tor ødelegger for oss vil vi kunne få til et meget bra arrangement. Vi anbefaler at hver enkelt tar en befaring for å vurdere om hvilke ski de skal bruke. Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til en KM helg på Petter Northug stadion.

Inderøy IL inviterer til KM skiskyting 30-31 januar

Rennkomiteen satser fortsatt på at vi skal greie å arrangere KM på hjemmebane til tross for mildværet. Løypetraseer er justert pga. av snøforhold, og blir nå slik:

2,5 km to runder på 1,5 + 1,0 km

3,0 km to runder på 2,0 + 1,0 km

3,3 km to runder på 2,0 + 1,3 km

4,0 km to runder på 2,0 + 2,0 km

Rennleder


Arrangementet vil foregå på Petter Northug stadion, et kombinert ski- og skiskytteranlegg med 30 skiver 30 og 31 januar.